tirsdag den 16. november 2010

Google relancerer instantieringer Developer Tools - nu frit tilgaengelig

(Krydspostes fra Google Web Toolkit blog)

I begyndelsen af august købte Google instantieringer, et firma kendt for sit fokus på Eclipse Java udviklingsværktøjer, herunder GWT Designer. Vi er glade for at annoncere i dag, at vi er et nyt afsæt for følgende tidligere instantieringer produkter under Googles navn og gøre dem tilgængelige for alle udviklere uden beregning:

GWT Designer
Kraftig Eclipse-baserede udviklingsværktøjer der gør det muligt Java udviklere til hurtigt at oprette Ajax brugergrænseflader ved hjælp af Google Web Toolkit (GWT)
CodePro AnalytiX
Omfattende automatiserede software kode kvalitet og sikkerhed analyseværktøjer til at forbedre software kvalitet, pålidelighed og vedligeholdelsesevne
WindowBuilder Pro
Java grafisk brugergrænseflade designer for Swing, SWT, GWT, RCP, og XWT UI rammer
WindowTester Pro
Test GUI interaktion inden Java-klient applikationer til SWT og Swing UI rammer

Nu, hvor disse produkter er tilgængelige igen, vi håber du vil begynde at bruge dem i din GWT projekter. I mellemtiden er vores næste skridt er at mere dybt samle dem i GWT familien af værktøjer ved at blande den fantastiske instantieringer teknologi i Google Plugin til Eclipse (GPE). Så der er meget mere at komme, herunder ting vi er ret sikker på at du vil kunne lide, såsom UiBinder støtte i GWT Designer.

Du kan hente en af de værktøjer fra GWT download siden. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, vi vil meget gerne høre fra dig. Det bedste sted at diskutere de redskaber, ovenstående er på http://forums.instantiations.com. Som altid, fortsætter med at diskutere GWT og GPE på de vigtigste GWT koncernen.

Vi ville elske at bo i bedre kontakt med dig som vi har flere nyheder om hvordan vi integrerer de instantieringer varer til Google Web Toolkit suite. Opret en Facebook-profil, hvis du gerne vil modtage e-mail opdateringer om disse produkter og andre udviklingsværktøjer.

Af Bruce Johnson, Google Developer Team

Ingen kommentarer: